AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta kıl görmek

Kahve falında ayakta kıl görmek

Kahve falında ayakta kıl görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, gözünün yaşını sileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta kıl gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Kahve falında ayaktan kıl koparmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta uzun kıl görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken ayakta duramamak çok sayıda borca gireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayakta kıl görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine inanılır.

Kahve falında ayakta tuvaletini yapmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta yolculuk etmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir