AnaSayfa / Genel / Kahve falında incili altın kolye görmek

Kahve falında incili altın kolye görmek

Kahve falında incili altın kolye görmek fal sahibi erkekse şansının açılacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında incili altın kolye gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrenmeden tepki vermemelisiniz.

Kahve falında altın inci kolye görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında incili altın kolye görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inci kolye ve küpe görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil inci kolye görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına tabir olunur.

Kahve falında incili kolye görmek elindekileri de kaptıracağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalettir.

Kahve falında inci kolye çalmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inci kolye aldığını görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine rivayet eder.

Kahve falında inci kolye satın almak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir