AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe kolye görmek

Kahve falında altın küpe kolye görmek

Kahve falında altın küpe kolye görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına işarettir.

Kahve falında altın küpe kolye gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Kahve falında altın küpe ve kolye görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye küpe görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın kolye ve küpe görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, önündeki engelleri aşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe kolye görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında küpe kolye bulmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, para yatıracağına işaret eder.

Kahve falında kolye ve küpe görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir