AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek

Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek

Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek onlara galip geleceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil meyve ağacı gördüyseniz:

  • Fikirlerinize güvenebilir, yaratıcı işler ortaya çıkartabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında ağaçta yeşil meyve görmek aile saadetinin de artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil meyve ağacı görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok büyük borçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı meyveli ağaç görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında meyve ağaçları dikmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, makamının tehlikeye gireceğine delalet eder.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük meyve ağacı görmek güzel günlerin geleceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir