AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta kir görmek

Kahve falında ayakta kir görmek

Kahve falında ayakta kir görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, işinden çıkarılacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta kir gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Kahve falında ayakta kir görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta dikilmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayaktan ayakkabı çıkarmak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta fazla parmak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta kına görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kara kara düşünür olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazda ayakta duramamak şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Kahve falında ayakta namaz kılmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir