AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan bıçaklanmak

Kahve falında ayaktan bıçaklanmak

Kahve falında ayaktan bıçaklanmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında ayaktan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Rahatsız edilmemek istiyorsunuz yani zihinsel yönden faal olamıyorsunuz.

Kahve falında ayaktan bıçaklanmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ayaktan ameliyat olmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Kahve falında ayakta tümör görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta yara olduğunu görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el ve ayakta kına görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta alkışlanmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta yırtık çorap görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir