AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümce adayını görmek

Kahve falında görümce adayını görmek

Kahve falında görümce adayını görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında görümce adayını gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Kahve falında görümce adayını görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında eş adayını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damat adayları görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında denizde yüzerek adaya çıkmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında koca adayı görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına yorulur.

Kahve falında büyük adayı görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıssız adaya düşmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir