AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili adayını görmek

Kahve falında sevgili adayını görmek

Kahve falında sevgili adayını görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, kısmetlerin azalacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevgili adayını gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda doğru kişilere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında sevgili adayı görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgili adayını görmek başarılarının her geçen gün artacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kayınvalide adayını görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damat adayını görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine işaret eder.

Kahve falında milletvekili adayı olmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kötü sözler duyacağına delalettir.

Kahve falında bir adaya gitmek canla başla çalışacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzüp adaya çıkmak her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir