Kahve falında sevdiğinle yüz yüze konuşmak

Kahve falında sevdiğinle yüz yüze konuşmak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, mal ve para kazanılacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle yüz yüze konuşmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğinle yüz yüze konuşmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle yüz yüze konuşmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında yüz yüze konuşmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle konuşmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızla konuşmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir