AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sıkıntılarını çözeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, idealist kimse olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizden çok diğerlerine faydası olacak işlerle vakit kaybediyorsunuz.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğiniz kişiyle konuşmak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak onuruna ve şerefine leke süreceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle konuşmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin annesiyle konuşmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir