AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızla konuşmak

Kahve falında sevdiğin kızla konuşmak

Kahve falında sevdiğin kızla konuşmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, para ve makam sahibi olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızla konuşmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Kahve falında sevdiği kızın babasıyla konuşmak sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızla telefonda konuşmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla konuşmak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızla telefonda konuşmak hevesinin kursağında kalacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızla konuşmak evlatlarının hayrını göreceğine, saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı kızla konuşmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kızla konuşmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kızla konuşmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir