Kahve falında yüz yüze konuşmak

Kahve falında yüz yüze konuşmak ömür boyu devam edeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yüz yüze konuşmak gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Kahve falında sevdiğinle yüz yüze konuşmak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında yüz yüze konuşmak yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle yüz yüze konuşmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak sorunların artacağına, dünyasının iyileşmesine tabir olunur.

Kahve falında vefat etmiş babayla konuşmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına işarettir.

Kahve falında hoşlandığı erkekle konuşmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doktorla telefonda konuşmak aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında körle konuşmak yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir