AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle yüz yüze konuşmak

Kahve falında sevgiliyle yüz yüze konuşmak

Kahve falında sevgiliyle yüz yüze konuşmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, güzel bir hayat süreceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle yüz yüze konuşmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Kahve falında sevgiliyle yüz yüze konuşmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yüz yüze konuşmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle yüz yüze konuşmak yapılan çalışmaların heba olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına inanılır.

Kahve falında yüz yüze konuşmak muradın gerçekleşeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili hakkında konuşmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle konuşmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda sevgiliyle konuşmak zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden konuşmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir