AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında sevdiğiniz kişiyle konuşmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle telefonda konuşmak iş hayatında çok zarar edileceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle facebookta konuşmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşmak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, afiyette ve keyifte olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiyle konuşmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir