AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta terlik görmek

Kahve falında ayakta terlik görmek

Kahve falında ayakta terlik görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, parasal krizler yaşanacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakta terlik gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında ayakta terlik görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına yorulur.

Kahve falında sol ayakta yara görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına yorulur.

Kahve falında ayakta duramamak işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan yaralanmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, gülen yüzünün de solacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta fazla parmak görmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta işediğini görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta durmadığını görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan diken çıkartmak iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, afiyette olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir