AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta durmadığını görmek

Kahve falında ayakta durmadığını görmek

Kahve falında ayakta durmadığını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, rahat edeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta durmadığını gördüyseniz:

  • Size çok cazip görünen davetleri kabul etmelisiniz.

Kahve falında ayakta dövme görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el ve ayakta kına görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta doğum yapmak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan yaralanmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayakta uzun kıl görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan kurt çıktığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta bilezik görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta ben görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir