AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta duramamak

Kahve falında ayakta duramamak

Kahve falında ayakta duramamak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakta duramamak gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz konusunda alçak gönüllü olmayın.

Kahve falında ayakta namaz kılmak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta kırmızı oje görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta tümör görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında ayaktan öpmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalettir.

Kahve falında ayaktan kan aktığını görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta altı parmak görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan iğne vurulduğunu görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında ayakta nasır görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir