AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlara selam vermek

Kahve falında mezarlara selam vermek

Kahve falında mezarlara selam vermek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlara selam vermek gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta selam vermek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığa selam vermek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mezarlara selam vermek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine inanılır.

Kahve falında mezara selam vermek yeterli kimse haline geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında namazdan sonra selam vermek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet eder.

Kahve falında asker selamı vermek planlarının bozulacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birine selam göndermek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye selam vermek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir