AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çorap yıkamak

Kahve falında siyah çorap yıkamak

Kahve falında siyah çorap yıkamak zorluğa ve darlığa düşeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yarar sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah çorap yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneme isteğiniz artıyor.

Kahve falında siyah çorap yıkamak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında kirli çorap yıkamak bereket ve mutluluk elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çorap yıkadığını görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorap yıkamak maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çorap yıkamak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin çorabını yıkamak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni siyah çorap görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir