AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastayı ayakta görmek

Kahve falında hastayı ayakta görmek

Kahve falında hastayı ayakta görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, hastaysa şifa bulacağına, üzüntülerin günden güne artacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında hastayı ayakta gördüyseniz:

  • Biraz sakinleşip, iş hayatınızda ya da kurallı bazı durumlarda, sizden tam olarak ne beklendiğini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında hastayı ayakta görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulur.

Kahve falında yatalak hastayı ayakta görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında hasta birini ayakta görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak yanlış anlaşılacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta duran bebek görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta durduğunu görmek kazancının artacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kıl koparmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüste ayakta gitmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir