AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak

Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak

Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hanesinin bollukla dolacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne çıkarmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan ayakkabı çıkarmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, huzur bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak insanlar tarafından sevileceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan toplu iğne çıkarmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kıymık çıkarmak sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, istediği makama geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir