AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün üzerinden geçmek

Kahve falında köprünün üzerinden geçmek

Kahve falında köprünün üzerinden geçmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, kalp kırmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprünün üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında asma köprüden geçmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine delalet eder.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında tahta köprüden geçmek istediği noktalara geleceğine, makamını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kırık köprüden geçmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine yorulur.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir