AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Kahve falında kızla aynı yatakta yatmak yüzüne kan geleceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine alamet eder.

Kahve falında aynı yatakta yatmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sağlığını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkekle aynı yatakta yatmak dinde olgunlaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak hatalarını düzelteceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir