AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Bazen hayat hepimizi haddinden fazla yoruyor.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, rızık bolluğu içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak zararların yakında telafi edileceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yatakta yatmak üzüntülü bir haber alınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bi erkekle aynı yatakta yatmak rahat bir hayata adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yatakta yatmak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir