AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta kurt görmek

Kahve falında ayakta kurt görmek

Kahve falında ayakta kurt görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta kurt gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan kurt çıktığını görmek işsizseniz işe gireceğinize, gözden düşeceğine, ayıplanacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta kurt görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta morluk görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında ayakta çiş yapmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü ayakta görmek dertlerin sona ereceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir