AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü ayakta görmek

Kahve falında ölüyü ayakta görmek

Kahve falında ölüyü ayakta görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü ayakta gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında ölüyü ayakta görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan yaralanmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine inanılır.

Kahve falında sol ayakta yara görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta durmak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayakta kan görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastayı ayakta görmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında ayaktan kurşun yemek başarısının azalacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta çişini yapmak maddi anlamda feraha ermeye, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir