AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta morluk görmek

Kahve falında ayakta morluk görmek

Kahve falında ayakta morluk görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta morluk gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Kahve falında ayakta morluk görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta sivilce görmek işinin yoluna gireceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta siyah çorap görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakta bebek sallamak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta uyumak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta et beni görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaktan kurt çıktığını görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında hastayı ayakta görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir