AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, mutlu olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Size yapılacak olan teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği adamın başkasıyla evlendiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın evlendiğini görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında din adamıyla evlenmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlendiği adamı görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hayat boyu çok sevileceğine delalettir.

Kahve falında devlet adamıyla evlenmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında evli bir adamın tekrar evlendiğini görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir