AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamın babasını görmek

Kahve falında sevdiğin adamın babasını görmek

Kahve falında sevdiğin adamın babasını görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, geriye doğru gideceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin adamın babasını gördüyseniz:

  • Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin adamın babasını görmek kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği adamın babasını görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin adamın evlendiğini görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamı öpmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamı görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, evlatlarından memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın evli olduğunu görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin adamın öldüğünü görmek keder yaşayacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamı evli görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir