AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, büyük başarılar elde edeceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın annesini gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiğin adamın annesini görmek kendi işini kuracağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği adamın annesini görmek hayata daha sıkı tutunacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin adamı öpmek hileye, fesada bulaşacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın evine gitmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında alyans görmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın babasını görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamın öldüğünü görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamın parmağında yüzük görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir