AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek bir fitne çıkarmaya, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kadının ayakta işediğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ya da arkadaşlarınızla keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakta işediğini görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının işediğini görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına delalettir.

Kahve falında bir kadının işediğini görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta çamur görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta tuvaletini yapmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan toplu iğne çıkarmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında hasta birini ayakta görmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir