AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta yüzük görmek

Kahve falında ayakta yüzük görmek

Kahve falında ayakta yüzük görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakta yüzük gördüyseniz:

  • Mantıksız tavırları olan kişilerden uzak durmalı, evinizi, ailenizi veya önemli ilişkilerinizi korumalısınız.

Kahve falında ayakta yüzük görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta şişlik görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta duramamak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta çamur görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta kaka yapmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında ayakta kırmızı oje görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sol ayakta yara görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta pranga görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir