AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek borçlarının kendisini çok aşacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Belli düzenleme veya anlaşmalar tekrar ele alınabilir veya yenilenmesi gereken planlar olabilir.

Kahve falında sevdiğinin yanına gidememek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin yanına gitmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine delalettir.

Kahve falında askerin yanına gitmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yanına gitmek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir