AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölünün yanına gitmek

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, kazançlı işlere girileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Kahve falında ölünün yanına gitmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek zorlukların giderileceğine, hayırlı kararlar verileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek emrinde insan çalıştıracağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek kazancın gittikçe azalacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla konuşmak yanına gitmek manevi rahatlamaya erileceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yanına gitmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, kaybettiği şeyi bulmasına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir