AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin yanına gitmek

Kahve falında askerin yanına gitmek

Kahve falında askerin yanına gitmek rızık eksikliği yaşayacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, zor günlerin sona ereceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, çok mutsuz olacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet eder.

Kahve falında askerin yanına gitmek gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Kahve falında askerin yanına gitmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında askeri okula gitmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri hastaneye gitmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin yanına gitmek mutluluktan havalara uçacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında yanliş yola gitmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, daha fazla başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanın yanına gitmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin yanına gitmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir