AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, o işi canlandıracağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sıkıntısından kurtulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi yanmış görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış kişi görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında bir kişiyi yanmış görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin yanına gitmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, güçten düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir