AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin yanına gitmek

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, bilakis malının çoğalacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına yorulur.

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında bir ölünün yanına gitmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yanına gitmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin yanına gitmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yanına gitmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin yanına gitmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında yanliş yola gitmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yanına gitmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, her daim temkinli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla konuşmak yanına gitmek yüzünün de güleceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir