AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanına geldiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin yanına geldiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin yanına geldiğini görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, yollarını ayıracağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına geldiğini görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin yanına geldiğini görmek maddi imkânlarının artacağına, ölümcül hastalıklara işaret yorulmaktadır.

Kahve falında yanına gelmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin yanına geldiğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir