AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanına gelmek

Kahve falında yanına gelmek

Kahve falında yanına gelmek evlerin ayrılacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kendisine şifa olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yanına gelmek gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Kahve falında köpeğin yanına geldiğini görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının yanına geldiğini görmek heveslerinin biteceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek eşlerin boşanacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yanına geldiğini görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, çıkış yolları bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanına gelmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yan yana gelmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir