AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin yanına geldiğini görmek

Kahve falında sevgilinin yanına geldiğini görmek

Kahve falında sevgilinin yanına geldiğini görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanına geldiğini görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana gelmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin yanına geldiğini görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek sıkıntıların son bulacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında yan yana gelmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanına gelmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, koyu muhabbette kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir