AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, bahtının açık olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Kahve falında sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek kazancının da artacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına geldiğini görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle yan yana yatmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle göz göze gelmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin geldiğini görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir