AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin yanına geldiğini görmek

Kahve falında köpeğin yanına geldiğini görmek

Kahve falında köpeğin yanına geldiğini görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında köpeğin yanına geldiğini görmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalettir.

Kahve falında başbakanın yanına geldiğini görmek üzüntülü bir haber alınacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yanına geldiğini görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yan yana gelmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanına geldiğini görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana gelmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yanına geldiğini görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın yanına geldiğini görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir