AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta karınca görmek

Kahve falında ayakta karınca görmek

Kahve falında ayakta karınca görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayakta karınca gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında ayakta karınca görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta kaymak bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurşunla vurulmak bereketli günler geçirileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakta mantar görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta çişini yapmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaktan bıçaklanmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yatalak birini ayakta görmek maddi olarak zarar edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta kan görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir