AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta kaymak

Kahve falında ayakta kaymak

Kahve falında ayakta kaymak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, zorlukların bir anda biteceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında ayakta kaymak gördüyseniz:

  • Yapacaklarınız konusunda daha açıklayıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında ayakta kaymak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, anne baba duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta et parçası görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayaktan vurulduğunu görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında ayakta yemek yemek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulur.

Kahve falında iki ayakta farklı ayakkabı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakta mantar görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaktan kan aktığını görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta uyumak kendini uzun uzun tenkit edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir