AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta kan görmek

Kahve falında ayakta kan görmek

Kahve falında ayakta kan görmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, borç batağına düşeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, yanlış kararlar vereceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta kan gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Kahve falında ayaktan kan akmak korkularının sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ayaktan kan aktığını görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaktan kan aldırmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta kan görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta kına görmek mutluluğunun zedeleneceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaktan kurşun çıkarmak huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüste ayakta gitmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta ayakkabı giymek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir