AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatalak birini ayakta görmek

Kahve falında yatalak birini ayakta görmek

Kahve falında yatalak birini ayakta görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında yatalak birini ayakta gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Kahve falında yatalak hastayı ayakta görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, adının her yerde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatalak birini ayakta görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatalak olduğunu görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Kahve falında yatalak hastanın iyileştiğini görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Kahve falında yatalak birine yardım etmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yatalak birinin iyileştiğini görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında yatalak görmek hayırlı bir eşe, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yatalak hastayı iyileşmiş görmek oldukça uzun bir yolculuğa, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir