AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine iyi davranmak

Kahve falında birine iyi davranmak

Kahve falında birine iyi davranmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine iyi davranmak gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Kahve falında birine iyi davranmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin iyi davrandığını görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, değer göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iyi davranmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına soğuk davranmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında adaletli davranmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, yeni bir semte taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında acele davranmak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında birine soğuk davranmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilgisiz davranmak yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir