AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni seveni görmek

Kahve falında seni seveni görmek

Kahve falında seni seveni görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kazancını arttıracağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seni seveni gördüyseniz:

  • Duygularınızı belli etmeme konusundaki ısrarlarınız aşırıya kaçıyor.

Kahve falında seni seven birini görmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seni sevmeyen birini görmek fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seni seven erkeği görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında seni seveni görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işarettir.

Kahve falında seni seven çocuğu görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, prestij sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir