AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ihanetini görmek

Kahve falında sevdiğinin ihanetini görmek

Kahve falında sevdiğinin ihanetini görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, beklenilen takdiri alacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin ihanetini gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin ihanetini görmek sorunlarının da son bulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine ihanet etmek anlaşmazlıkların biteceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kocaya ihanet etmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, helal lokmalar yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ihanetini görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından ihanete uğramak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir