AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek imkânsızlıklarının biteceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanla görüşememeniz söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında eşinin ihanet ettiğini görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında ihanet edilmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ihanet ettiğini görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına delalettir.

Kahve falında ihanet ettiğini görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında karısının ihanet ettiğini görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir